Vaderdag inspiratie

Spannend, zoals ik dit jaar mijn eerste moederdag vierde, viert mijn vriend zijn eerste vaderdag. Daarom wil ik graag iets speciaals doen. Oke, het meest mooie cadeautje hebben wij al gekregen, de reden waarom wij vader- en moederdag mogen vieren, maar toch vind ik het leuk om iets leuks te geven. Vaderdag lijkt als maar groter te worden. Vroeger had ik één vader waar ik iets voor moest bedenken (vond ik toen al vreselijk moeilijk). Inmiddels is daar een stiefvader, een schoonvader, mijn vriend en opa bijgekomen (want die wil je ook niet buiten sluiten). Mijn opa, deed altijd alles voor mij en mag dan ook een leuk bedankje krijgen, omdat hij zo bijzonder is.

Zo gezegd, zo gedaan. De zoektocht naar het perfecte vaderdagcadeau. Uhh, correctie … naar meerdere vaderdagcadeau’s. Omdat ik besluiteloos ben (en de tijd eigenlijk wel begint te dringen) deed ik wat inspiratie op om de knoop door te kunnen hakken. Wat het geworden is, moet nog een verassing blijven, maar misschien kan ik andere besluiteloze vrouwen en mannen helpen hun vader te verassen!

Hahahahahaha If I put that on the inside my dad will probably choke on his coffee. From laughing :P:

Ontbijt op bed
Oke, misschien is dit een beetje een vrouwen ding, maar volgens mij houden de meeste mannen wel van uitslapen en in bed liggen. Hoe fijn als ze hun bed niet uit hoeven voor hun favoriete ontbijt of misschien deze gezonde ontbijtwafels en dan kan jij als vrouw ook stiekem mee genieten van het ontbijt en terug in bed kruipen!

Iets creatiefs
Ik weet dat wij vroeger op school altijd iets knutselde voor papa of mama. Ik kan mij voorstellen, zelfs nu je een stuk ouder bent dat jouw vader het super leuk vind als je de moeite neemt zelf iets te maken. Op Pinterest kun je verschillende leuke vaderdag ideeën opdoen. Ben je iets minder creatief, dan is het volgende misschien iets voor jou.

Een fotoboek
Altijd leuk om aan de opa’s te geven: een fotoboekje met de leukste foto’s van hun kleinkinderen. Tegenwoordig kun je online de leukste fotoboeken samenstellen, met harde kaft en al, zodat het er echt uitziet als een boekje. Een leuk versje erbij & klaar is kees. Natuurlijk ook leuk om aan de papa’s te geven, en handig, dan kun jij ook altijd die leuke foto’s terugkijken. Webprint heeft tot 2 juni 30% korting op alle fotoboeken (moet je wel heel snel zijn).

Fotocadeau’s
Denk aan een gepersonaliseerde mok, sleutelhangers, een placemat of een telefoonhoesjes. Super leuk om daar jouw eigen foto’s op te laten drukken. Nu krijg je op webprint 50% korting op alle vaderdag cadeaus en je kunt nog tot maandag 13 juni jouw cadeaus bestellen om ze op tijd in huis te hebben, ik zeg doen!

Schoonheidsbehandeling of massage
Een beetje reclame voor mijzelf, maar geloof mij, een hoop mannen vinden dit leuk. Vorig jaar gaf ik mijn stiefvader een massage cadeau, vond hij geweldig. Alleen zijn wij fanatiek bezig met de verbouwing van de salon, dus een bon geven zodat ze bij mij in de salon kunnen komen valt helaas af dit jaar! Maar dames en heren, een leuk idee voor volgend jaar. 😉

Uiteten
Ik weet een ding zeker en dat is dat mijn vriend heel erg blij wordt van sushi. Als ik dan na al die ideeën nog geen goed cadeau heb gevonden, dan moet ik hem meenemen naar een sushi tent. Ook leuk, je kunt jouw man, vader of opa ook een bon cadeau doen zodat hij zelf kan kiezen waar hij heen gaat.

Wat doen jullie dit jaar met vaderdag?

Veel succes, liefs Lynn 

Disclaimer:  ik schreef dit artikel in samenwerking met webprint.