Over mij

Ik ben Lynn Vrenken, diëtist en per 1 januari werkzaam als zelfstanstandig diëtist in mijn eigen praktijk ‘diëtistenpraktijk Lyvre‘. In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen en startte ik met werken in het ziekenhuis waar ik uiteindelijk ook een baan als diëtist vond.

titel diëtist
Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding- en dieetadvisering, daarom volg ik regelmatig opleidingen en cursussen en bezoek ik regelmatig congressen en bijeenkomsten van mijn vakgebied of de zorg.

bloggen
Ik ben een echte ‘foodie’ en gek op lekker eten. Winkeltjes afstruinen naar fijne kookbenodigdheden of bijzondere ingrediënten, het bezoeken van leuke restaurantjes en foodfestivals, kookboeken doorbladeren of kijken naar fooddocumentaires… ik ben er dol op! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe recepten, deze te bereiden en te fotograferen. Ter motivatie/inspiratie deel ik 2x in de week een van mijn favoriete recepten (op woensdag & op zondag). Mijn recepten zijn hierboven in de menubalk ^ onder het kopje recepten te vinden. Wil je niets missen? Volg diëtistenpraktijk Lyvre dan op Facebook!