Over mij

Mijn naam is Lynn Vrenken, ik ben diëtist en januari 2018 werkzaam als zelfstandig diëtist binnen mijn eigen praktijk ‘diëtistenpraktijk Lyvre‘. Als diëtist begeleid ik mensen bij het aanpassen van hun voedings- en leefpatroon, waardoor klachten verminderen of gezondheidsproblemen voorkomen kunnen worden. Het leuke aan het werk als diëtist vind ik dat voeding voor iedereen iets anders betekend en geen een persoon gelijk is, en daardoor ook geen een advies hetzelfde is. Dat maakt mijn werk een uitdaging.

In mijn praktijk krijg je geen streng dieet, maar wil ik mensen vooral laten zien dat gezond absoluut niet saai hoeft te zijn en je ondanks een dieet nog steeds kunt genieten van lekker eten.

Ik heb voeding altijd al interessant geworden en ik vind het super leuk om te experimenteren in de keuken. Dit was dan ook een van de redenen om te starten met de opleiding voeding en diëtetiek. In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Bloggen
Ik ben een echte ‘foodie’ en dol op lekker eten. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe recepten, deze te bereiden en te fotograferen. Iedere week zal ik een nieuw recept delen op deze website ↑ onder het kopje recepten. Wil je niets missen, volg Lyvre dan op Facebook

 

 

Kwaliteitsregister voor paramedici
Ik sta ingeschreven als diëtist in het kwaliteitsregister voor paramedici, dit register controleert of jij als paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de wet van BIG (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en de kwaliteitseisen die gesteld worden door het register. Dit zijn eisen op het gebied van werkervaring, bijscholing en persoonlijke ontwikkeling. Alleen paramedici die voldoen aan deze eisen staan vermeld in het kwaliteitsregister. Je kunt mij terugvinden onder het nummer: 19102156389.
Tevens ben ik lid van de beroepsvereniging voor diëtisten, Nederlandse vereniging voor diëtisten.

Bijscholing
Ik vind het belangrijk om mij als diëtist te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, daarom volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen en bezoek ik congressen. In 2017 heb ik de post HBO voeding en diabetes afgerond.