Over mij

Mijn naam is Lynn Vrenken, ik ben 28 jaar en ik vind het waanzinnig leuk om te bloggen over lekker eten. Ik studeerde voeding, werk als diëtiste, ik ben mama van Xavi en (bijna) baby nummer 2. Ik hou van kinderchocolade en avocado op brood! Ik ben stiekem Pinterest verslaafd en kan niet zonder lijstjes het leven door (to do lijstjes, boodschappen die gedaan moeten worden of mijn lijst met recepten die ik écht nog wil maken!). Ooit hoop ik een kookboek te schrijven en met een foodtruck op een festival te staan!

Ik ben begonnen met bloggen om mijn meest favoriete recepten te kunnen delen met mijn familie en vrienden, creatiever te worden in de keuken en mijn peuter-puber weer aan het eten te krijgen. Lang leve deze fase!

Op deze blog vind je voornamelijk vegetarische recepten omdat er 90% van de tijd geen vlees bij ons op het menu staat. Het meerendeel van de recepten is gezond (of iets gezonder dan het tradiotionele recept), maar ik houd ook van onze traditie om op zondag uitgebreid te ontbijten of iets lekkers te bakken met mijn zoontje.

Veel plezier met het lezen van mijn blog.
Liefs, Lynn