Weekmenu #1. 1 januari t/m 7 januari

Vandaag deel ik voor het eerst ons weekmenu en dit komt vanaf nu iedere zaterdag online op de website. Ik maak zelf altijd weekmenu’s, dit vind ik makkelijk bij het doen van de boodschappen en ook een handige manier om ervoor te zorgen dat er altijd een gezonde maaltijd op tafel staat, ook op de drukke dagen. Als ik vooraf weet dat wij een avond laat thuis zijn, dan kook ik de dag van te voren. Ideaal. Ik hoor vaak om ons heen dat mensen moeite hebben met het bedenken wat er die dag op tafel moet komen, dus wie weet heb je hier iets aan als je een keer geen inspiratie hebt ;–)


weekmenu #1

maandag  volkoren couscous met gegrilde groeten, stukjes gedroogde abrikoos, pecannoten en fetakaas
Een makkelijk en snel gerechtje om het nieuwe jaar goed te beginnen.
.

dinsdag – puntpaprikasoep met groenteomelet rolletjes

woensdag – kipfilet blokjes met zelfgemaakte satésaus, zilvervliesrijst en sperzieboontjes

donderdag – sushi van bloemkoolrijst en sojasaus

vrijdag – aardappelpuree met een stukje tilapiafilet, worteltjes en komkommersalade

zaterdag – volkoren fussili met cherrytomaatjes, gebakken champignons, verse spinazie, pijnboompittenen en light roomsaus

zondag – gepofte zoete aardappel gevuld met mais, kidneybonen, tomaat, avocado en als bijgerecht een rauwkost salade en mini maïsburgers
.
.
Verschillende recepten zal ik in de loop van de tijd delen op de website van mijn praktijk, houd Facebook in de gaten als je niets wilt missen!