Over mij

Hi, mijn naam is Lynn, ik ben 28 jaar en dol op koken en lekker eten. Makkelijk koken, dat wel. Want met een drukke baan, twee kids en een huishouden heb je je handen soms vol..
Ik studeerde voeding, werkte als diëtiste maar gooide het roer om omdat ik koken en schrijven over eten, 10x leuker vind dan praten over eten. Daarom werk ik nu gewoon lekker in loondienst en blog ik wanneer ik tijd en zin heb.
Ik mama van Xavi (3) en Zoë (0) en wij hebben een kleine beestenboel, dus een gezellige drukte thuis. Ik houd van kinderchocolade n avocado’s, ben stiekem Pinterest verslaafd en kan niet zonder mijn lijstjes (boodschappenlijstjes, to do lijstjes of mijn kook-voor-je-dood lijst). Ooit hoop ik een kookboek te schrijven en met een foodtruck op een festival te staan!
Ik ben begonnen met bloggen om mijn meest favoriete gerechten te kunnen delen met mijn familie en vrienden, creatiever te worden in de keuken en in de hoop onze peuter-puber weer aan het eten te krijgen.
Op deze blog vind je voornamelijk vegetarische recepten omdat wij proberen zo min mogelijk vlees te eten. Het meerendeel van de recepten is gezond (of iets gezonder dan het traditionele recept), maar ik houd ook van onze traditie om op zondag een uitgebreid ontbijt klaar te maken of iets lekkers te bakken!
Ik hoop dat je het leuk vind mijn recepten te maken en mijn blogs te lezen.
Laat een berichtje achter, dat vind ik leuk!
Liefs Lynn